BRAINSTORM SESSIE

Samen gaan we in gesprek, wat je voor een website wil. Wat zijn je wensen, wat wil je uitstralen, heb je een huisstijl en/of logo? Heb je foto’s en/of andere content die op de website moet komen? Welke bestaande websites vind je mooi? Welke functionaliteiten wil je erin hebben? Dit wordt allemaal besproken tijdens een eerste gesprek.

ONTWERP

Naar aanleiding van de wensen van de klant, wordt een ontwerp gemaakt in jpeg.
Hierbij wordt een goede template uitgezocht met de gewenste functionaliteiten. De template wordt naar de gewenste layout, kleuren en lettertype omgebouwd.

BOUW

De website wordt gebouwd naar de definitieve ontwerp-versie. De pagina’s worden gevuld met de geleverde tekst en afbeeldingen. Daarnaast worden de plugins voor een goede vindbaarheid, snelheid en veiligheid geïnstalleerd.
Als de bouw klaar is, dan krijgt de klant een link waarmee de website te bekijken is. Hier kunnen nog correcties doorgevoerd worden.

LANCERING

Nadat er een akkoord is gegeven over de website, wordt deze online gezet met de gewenste domeinnaam. EdWenDesign geeft nog twee weken support, nadat de website online is gegaan.

edwendesign responsive

ONDERHOUD

Indien gewenst kan EdWenDesign tegen extra kosten een gerichte handleiding voor de klant schrijven voor het webonderhoud, of een workshop geven.
Een strippenkaart voor het onderhoud van je website behoort ook tot de mogelijkheden.

edwendesign webonderhoud