Hoi! Ik ben Wendy. Van kinds af aan ben ik een creatieve doener, ik hou ervan om mooie dingen te creëren, dan ben ik op mijn best. Ik heb opleidingen gedaan met creatieve vakken en een wetenschappelijke studie om mij verder persoonlijk te ontwikkelen. Naast creativiteit ontdekte ik tijdens mijn studie dat analyseren en onderzoeken ook eigenschappen zijn die in mij zitten.

De opleidingen die ik gevolgd had, waren zo breed dat ik niet wist wat voor werk nu echt bij mij zou passen. Om dit te ontdekken heb ik diverse banen gehad, zoekend naar werk waarin ik me thuis zou voelen.

Bij mijn laatste werkgever ontdekte ik wat allemaal mogelijk was met webdesign, dat je mooie ontwerpen kunt maken en vormgeven. Mijn handen begonnen te jeuken en in mezelf voelde ik een vreugde sprongetje. Ik had eindelijk het werk gevonden, dat echt bij mij zou passen. Werk waarbij mijn kwaliteiten die ik graag in mijn werk zou willen toepassen, samen komen. Ik wilde WEBDESIGNER worden!

Na die ontdekking ben ik een intensieve cursus gaan volgen tot professioneel webdesigner en ik heb mezelf autodidactisch Joomla en WordPress aangeleerd.

Ik word blij van mijn werk, ik krijg er energie van om websites vorm te geven en daar ook nog mensen mee blij te maken.

Wil je ook graag een mooie website?
Een offerte op maat?
Ondersteuning of advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op, ik help je graag!

Ik ben op de hoogte wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de Privacyverklaring.*

captcha

Wendy-over mij