Hoi ik ben Wendy, ik zal wat over mezelf vertellen. Na mijn docentenopleiding textiele werkvormen en mijn studie Kunst- en Cultuurwetenschappen, heb ik diverse banen gehad. Zoals personeelszakenmedewerker op een call center, onderzoeksmedewerker bij de Erasmus Universiteit, medewerker vereniging van vrienden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en administratief medewerker bij ondernemers met een passie voor leren en ontwikkelen.
Ik was erg zoekende naar een baan, die echt bij mij zou passen. Bij mijn laatste werkgever gingen ze aan de slag om een nieuwe website te laten maken. Bij dit project was ik ook betrokken, hierdoor kreeg ik erg veel zin om met webdesign verder te gaan. Mijn kwaliteiten creativiteit, analyseren en mooie dingen maken kwamen in webdesign voor mij samen. Ik had ooit al een keer een webdesign cursus gedaan, maar door de modernisering was er veel meer mogelijk. Bij Eduvision heb ik de opleiding tot professioneel webdesigner afgerond en thuis autodidactisch bezig geweest met cms systemen Joomla en WordPress.
In augustus 2009 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Eén van mijn eerste opdrachtgevers was het UWV en ik heb als freelancer bij Ballast Nedam gewerkt. Verder vele diverse klanten gehad van uiteenlopende beroepen, van aannemers tot diëtisten.
Het werk als webdesigner vind ik leuk, omdat het me goed doet dat ik met mijn vaardigheden en ervaringen mensen blij kan maken met een mooie website, waarmee ze professioneel naar buiten kunnen treden.

Wil je ook graag een mooie website? Een offerte op maat? Ondersteuning of advies nodig? Neem vrijblijvend contact op, ik help je graag!

Ik ben op de hoogte wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de Privacyverklaring.*

captcha

Wendy-over mij