EdWenDesign
edwendesign.nl
Maart 2018

EdWendesign respecteert de privacy van gebruikers. EdWenDesign verwerkt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Over EdWenDesign

De website www.edwendesign.nl wordt beheerd door EdWenDesign. EdWenDesign is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: Wbp).

De contactgegevens zijn:
EdWenDesign
Dudoksingel 9
3544NK Utrecht
KvK: 30266959

Welke gegevens verzamelt EdWenDesign?

Wanneer je het contactformulier invult, een offerte aanvraagt of andere aanvragen doet voor een van mijn diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Ik verwerk in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
Voor- en achternaam;
E-mailadres;
(Persoonlijke) website;
Telefoonnummer;
Bedrijfsnaam;
Straat en huisnummer;
Woonplaats;
KvK-nummer.

Met welk doel gebruikt EdWenDesign de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
Je naam, e-mailadres, website en telefoonnummer die jij invult bij een formulier voor een offerteaanvraag, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken. Ik sla deze gegevens op in mijn administratie bestand op een externe harde schijf.
Je naam, e-mailadres, website en telefoonnummer worden gebruikt om een factuur te kunnen maken. Ik sla deze gegevens op in ons administratie bestand op een externe harde schijf.
Als ik een website online moet gaan zetten, dan heb ik je FTP-gegevens, emailadres, database-gegevens, eventueel ip-adres nodig. Deze gegevens bewaar ik op mijn externe harde schijf.
Wanneer ik je website moet verhuizen naar een ander hostingpartij, dan heb ik de token (code) nodig. Deze code wordt na de verhuizing gelijk verwijderd.
Als ik een SSL-certificaat aanvragen, moeten ik daarbij de bedrijfsnaam, NAW-gegevens en het KvK-nummer weten. Ik voer deze gegevens in op het Directadmin controlepaneel, waar je website beheert wordt. In het Directadmin kan het SSL-certificaat ingesteld worden. Ik sla deze gegevens ook op in ons administratie bestand om een factuur te kunnen sturen.
Wanneer jij mijn contactformulier invult, zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien. Door de gegevens aan mij te verstrekken geef je mij toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als ik diensten voor je ga uitvoeren. Ik verwerk jouw gegevens dus op grond van artikel 8 sub a en sub b Wbp.

Met wie delen we je persoonsgegevens?

Als ik voor jou een domeinnaam aanvragen, een hostingpakket aanmaken en/of SSL-certificaat aanvragen, dan moet ik jouw gegevens doorgeven aan de hostingpartij Vimexx, met wie ik een reseller hosting abonnement hebben gesloten.
Wij hebben een rekening bij ING, alle betalingen gaan via deze bank. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
Als we corresponderen via whatsapp dan wordt jouw telefoonnr. gebruikt.
Eventuele inzage van de belastingdienst.
Bij het overzetten van grote bestanden via wetransfer.com wordt het emailadres gebruikt, daar vraag ik eerst toestemming voor.
Wanneer je inloggegevens aan ons versterkt van facebook, YouTube-kanaal, Google analytics en andere social media, dan worden deze inloggegevens alleen gebruikt voor de implementatie op de website.
Voor het adverteren op Facebook, Instagram en Linkedin maak ik gebruik van de gegevens (naam, bedrijfsnaam) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram en een screenshot van jouw website.

Beveiliging persoonsgegevens

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Daarnaast gebruikt EdWenDesign cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.
Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.
Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kan ik zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Ik kan de website daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van mijn bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Google Analytics

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Social media

Ik wil het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.
Van de volgende social media-kanalen heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. Ik help je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
We sluiten de plug-in voor Facebook-opmerkingen in, zodat u opmerkingen op onze website kunt achterlaten via uw Facebook-account. Deze plug-in kan uw IP-adres, uw webbrowser User Agent, verzamelen en cookies in uw browser opslaan, extra tracking insluiten en uw interactie met de commentaarinterface controleren, inclusief het correleren van uw Facebook-account met elke actie die u in de interface uitvoert (zoals als “de opmerking van iemand leuk vinden”, reageren op andere opmerkingen), als u bent ingelogd op Facebook. Voor meer informatie over hoe deze gegevens kunnen worden gebruikt, raadpleegt u het privacybeleid voor Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.
Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links

Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten EdWenDesign.nl. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik je hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaarplicht

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.
Facturen en offertes worden 7 jaar bewaard.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.
Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.
Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via info@edwendesign.nl.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

EdWenDesign verkoopt je gegevens niet

EdWenDesign zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je opdracht. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Wijzigingen Ik behoud ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.